Grundat 2008

+800 nöjda kunder

Denna imponerande siffra är en stark indikation på vårt engagemang för att leverera enastående resultat och överträffa våra kunders förväntningar.

+300 uppdrag varje år

Våra uppdrag omfattar fordon, maskiner, skyltar, inredning.

~80% återkommande kunder

Detta är kanske vad som vi är mest stolta över och som representerar det vi står för.

Wow, vilken resa!

Det var år 2008 när vi för första gången steg in i folieringsbranschen och började erbjuda professionella folierings- och solfilmslösningar för bilar. Vi var tidiga pionjärer på området med stark passion för branschen.

En viktig milstolpe i vår resa var när vi tidigt etablerade en stark samarbetsrelation med det välrenommerade tyska företaget Orafol/Oracal. Deras specialgjorda vinyler för fordonsfoliering blev grunden för vår utbildning och vårt arbete. Vi lärde oss de bästa teknikerna och metoderna för att klä in bilar och skapa hållbara och attraktiva resultat.

En av de tidiga insikterna vi fick var genom att observera de tyska taxibilar som ofta hade en beige färg. Det visade sig att den beigea färgen i själva verket var resultatet av foliering, inte lack. Det var en ögonöppnare för oss att förstå potentialen i fordonsfoliering och hur det kan förvandla utseendet och skydda fordonets yta.

Genom åren har vi byggt upp en stark position inom branschen och etablerat oss som det mest rekommenderade företaget när det gäller PPF stenskottsfilm, solfilm, foliering och dekor. Vårt engagemang för kvalitet, noggrannhet och kundnöjdhet har gjort att vi har blivit det självklara valet för många. Varje år arbetar vi med över 300 fordon och vår expertis sträcker sig över olika fordonsmodeller och typer till specialjobb för fastigheter, kontor, hotell och butiker.

Vi är stolta över vår resa och ser fram emot att fortsätta erbjuda de bästa folierings- och solfilmslösningarna för våra kunder. Vi är dedikerade till att leverera resultat av högsta kvalitet och uppfylla de unika behoven hos varje kund som väljer oss som sin partner.

Möt vår personal

de bästa medarbetarna för ditt projekt

Joakim Westman

Grundare/Master Folier

Niclas Berglund

Delägare/Creative Mastermind

Seif Hammami

Folierare