Foliering

En konstform som kräver precision och skicklighet

Foliering, även känd som Wrapping, har verkligen blivit alltmer populärt i Sverige under de senaste åren. Det är en teknik som kräver omfattande erfarenhet och kunskap för att kunna behärska den på bästa sätt. Vi är stolta över att kunna säga att vi har över 15 års erfarenhet inom foliering, vilket gör oss till experter.

Har du en egen idé eller ska vi producera ett koncept åt dig?

Pröva oss, vi älskar utmaningar!

Analys

Varje detalj och aspekt av ditt varumärke är viktig, och genom att genomföra en utförlig behovsanalys kan vi garantera att vi tar hänsyn till alla relevanta faktorer.

Koncept

Om du inte har ett eget koncept skapar vi det åt dig. Vi ger dig möjlighet att förhandsgranska och godkänna den digitalt innan vi applicerar den på din bil.

Produktion

Genom att använda moderna tekniker med välorganiserad produktionsprocess kan vi snabbt och effektivt applicera bildekoren, vilket gör att vi minimerar stilleståndstiden.

Inspiration

En färg, flera färger eller mönster?

Visualisera

Allt börjar med en skiss för att skapa rätt intryck.

Kvalitetsmaterial

Vi använder endast material från ledande leverantörer.

Effektivitet

Vi förstår vikten av att minimera stilleståndstiden för dina fordon och vi strävar efter att göra arbetet så snabbt och smidigt som möjligt. För att säkerställa en effektiv process och förbereda oss på bästa sätt, erbjuder vi möjligheten till ett kort möte antingen personligen eller via telefon.

Under mötet går vi tillsammans igenom dina önskemål och krav för bildekor. Vi tar reda på vilka underlag för dekor du redan har tillgängliga och vad du behöver hjälp med att designa.

Vi tar även en titt på vilka fordon det handlar om och diskuterar hur vi kan genomföra montaget på ett sätt som stör er verksamhet så lite som möjligt.

Reklamskylt?

Inga problem! Vi erbjuder högkvalitativ vinyl som är specifikt utformad för att klara av utmaningarna med utomhusapplikationer. Den har en skyddande yta som motstår blekning och färgförändringar som kan orsakas av solens strålar.

Montering = Äkta hantverk

VI ÄR OTROLIGT STOLTA ÖVER VÅR FOLIERINGAVDELNING!

Erfarenhet = Kvalitet!

Med vår omfattande erfarenhet och gedigna kunskap kan vi garantera att varje folieringsprojekt blir utfört med högsta precision och kvalitet. Vi är väl medvetna om vilka material och tekniker som är mest lämpliga för olika fordon och applikationer, vilket gör att vi kan leverera imponerande resultat varje gång.

För att säkerställa säker leverans och leverera snygga resultat använder vi den senaste tekniken och utrustningen i vår verksamhet.

Vår 9-färgsskrivare är utformad för att ge högkvalitativa utskrifter med enastående färgprecision och noggrannhet. Den är kapabel att matcha upp till 98% av Pantone-skalan med möjlighet att skriva ut vitt bläck och metallic, vilket ger oss möjlighet att skapa färgrika och exakta representationer av dina designkoncept.

Vanliga frågor?

Hittar du inte vad du söker slår du bara oss en signal på 021-620 50

Hur lång tid tar det att foliera ett fordon?

Vi lägger stor vikt vid att vara effektiva och minimera stilleståndstiden för dina fordon. För att uppnå detta förbereder vi oss noggrant innan produktion och montage påbörjas. Normal appliceringstid är ungefär 30-40 timmar vid färgbyte.

Vilka typer av material och färger finns tillgängliga för foliering?

Vi arbetar endast med kvalitetsvinyl från ledande varumärken. Vi har även en 9-färgsskrivare som är utformad för att ge högkvalitativa utskrifter med enastående färgprecision och noggrannhet. Den är kapabel att matcha upp till 98% av Pantone-skalan, vilket ger oss möjlighet att skapa färgrika och exakta representationer av dina designkoncept.

Påverkar foliering lacken på mitt fordon?

Vi använder endast vinyl från ledande leverantörer och med certifierad applicering påveras inte original lacken på din bil.

Hur länge kommer folieringen att hålla och behålla sin färg?

Om du vill ändra eller ta bort folieringen rekommenderar vi att du låter oss göra det för att säkerställa att dekoren avlägsnas korrekt och utan att skada lacken. Folieringen förväntas hålla 3-4 år vid normalt slitage.

Vilka tillstånd eller tillståndskrav behöver jag för att ha foliering?

I Sverige finns det vissa regler och krav som gäller för att ha foliering på fordon. Här är några viktiga aspekter att vara medveten om:

1. Sikt och säkerhet: Folieringen får inte hindra förarens sikt genom fordonets vindruta, sidorutor eller backspeglar. Det är viktigt att dekoren inte minskar förarens synlighet och därigenom påverkar trafiksäkerheten.

2. Registreringsplåtar: Folieringen får inte täcka eller göra det svårt att läsa av registreringsnumret på fordonet. Registreringsnumret bör vara tydligt synligt och läsbart enligt gällande regler.

3. Reflekterande ytor: Om folieringen innehåller reflekterande material eller färger kan det finnas specifika regler för användningen av dessa på fordon. Det är viktigt att följa eventuella begränsningar som gäller för reflekterande ytor.

Det är viktigt att komma ihåg att regler och krav kan variera beroende på lokala föreskrifter och fordonstyp. Vi hjälper dig att säkerställa så du följer rådande lagar och regler.