Bildekor

Bildekor / Fordonsdekor – Er bästa chans att synas!

Top Layer Customs är ditt lokala företag för produktion och montering av bildekor!

Hos oss hittar du ett stort utbud av bildekor för personbilar & företagsbilar i alla stilar och färger. Vi erbjuder både enkla och enfärgade dekaler såväl som mer detaljerad utskriven flerfärgsdekor.

Våra professionella montörer har lång erfarenhet av att applicera dekor på fordon och garanterar en perfekt finish varje gång. Du är välkommen att besöka oss på Tunbytorp i Västerås för att se hur vi jobbar och vad vi kan göra för just ert företag.

Låt oss ta fram din nästa dekor! Hör av dig till Top Layer Customs i Västerås och ge din fordonspark en professionell, Stilren look med högt reklamvärde!

Ett stort utbud av bildekor för alla typer av företag

Vårt sortiment inkluderar både enkla, enfärgade dekaler såväl som mer detaljerade och mönstrade varianter. Oavsett om du har färdiga filer och en komplett brandbook eller om du driver ett litet företag som behöver dekor till första bilarna finns vi här för dig!

Professionell produktion

När du vet hur du vill att dina fordon ska se ut hjälper vi dig att producera din dekor. Vi har lång erfarenhet av produktionen & kan informera dig om eventuella fallgropar eller förslag på optimeringar innan produktionen startas.

Kvalitetssäkrad produktion och rätt material:

Hos oss lägger vi stor vikt vid att erbjuda högkvalitativa bildekor som är tillverkade av rätt material. Våra dekaler är tillverkade av högkvalitativt vinyl som är lätt att applicera och tål både väder och biltvättar. Vi strävar efter att alltid leverera dekaler av bästa möjliga kvalitet och garanterar en perfekt finish varje gång. Lita på oss för en högkvalitativ fordonsdekor!

Vi har den senaste typen av 9-färgsskrivare, skärmaskiner, laminatorer & montagebord för att garantera säker leverans & snygga resultat.

Hur kommer du igång med din bildekor?

Vi värdesätter din tid och vill gärna att arbetet ska gå så snabbt och smidigt som möjligt för att minimera stilleståndstiden på era fordon. Det gör vi enklast genom att förbereda oss innan det är dags för produktion och montage.

Vi ser gärna att vi under ett kort möte, Personligt eller via telefon, tillsammans går igenom vad du vill få ut av din bildekor. Där går vi igenom vilka underlag för dekor du har sedan tidigare, Vad du behöver hjälp med att designa eller ta fram, vilka fordon det handlar om & hur ni skulle vilja att montagen sker för att störa er verksamhet så lite som möjligt.

Därefter tar vi fram ett eller flera korrektur som vi diskuterar kring, tills vi hittar den dekor ni är nöjda med. När korrekturen är godkända gör vi en plan för produktion & montage.

För steget för att komma igång är att Kontakta oss!

Folieringen kan med fördel kombineras med Solfilm & Bildekor för att få ett komplett helhetsintryck! I vår portfolio kan du få mer inspiration och härkan du läsa våra vanligaste frågor & svar ang. Foliering & våra övriga tjänster