Bildekor

Er bästa chans att synas!

Vi förstår vikten av att maximera synligheten för ditt företag och hjälper dig att göra det med rätt bildekor. Med över 15 års erfarenhet inom branschen har vi en gedigen kunskap om vilken typ av bildekor som passar bäst för olika behov.

Har du en egen idé eller ska vi producera ett koncept åt dig?

Pröva oss, vi älskar utmaningar!

Analys

Varje detalj och aspekt av ditt varumärke är viktig, och genom att genomföra en utförlig behovsanalys kan vi garantera att vi tar hänsyn till alla relevanta faktorer.

Koncept

Om du inte har ett eget koncept skapar vi det åt dig. Vi ger dig möjlighet att förhandsgranska och godkänna den digitalt innan vi applicerar den på din bil.

Produktion

Genom att använda moderna tekniker med välorganiserad produktionsprocess kan vi snabbt och effektivt applicera bildekoren, vilket gör att vi minimerar stilleståndstiden.

Inspiration

En färg, flera färger eller mönster?

Visualisera

Allt börjar med en skiss för att skapa rätt intryck.

Kvalitetsmaterial

Vi använder endast material från ledande leverantörer.

Effektivitet

Vi förstår vikten av att minimera stilleståndstiden för dina fordon och vi strävar efter att göra arbetet så snabbt och smidigt som möjligt. För att säkerställa en effektiv process och förbereda oss på bästa sätt, erbjuder vi möjligheten till ett kort möte antingen personligen eller via telefon.

Under mötet går vi tillsammans igenom dina önskemål och krav för bildekor. Vi tar reda på vilka underlag för dekor du redan har tillgängliga och vad du behöver hjälp med att designa.

Vi tar även en titt på vilka fordon det handlar om och diskuterar hur vi kan genomföra montaget på ett sätt som stör er verksamhet så lite som möjligt.

Montering = Äkta hantverk

Vi är otroligt stolta över vår Vinylavdelning!

Vi skär vinylen i maskin, inte på bil!

Vi skär nästan all vinyl i skärmaskiner innan den monteras på bilen. Vi har i princip alla delar på alla typer av fordon inskannade i vår databas.

Modern maskinpark

För att säkerställa säker leverans och leverera snygga resultat använder vi den senaste tekniken och utrustningen i vår verksamhet. En viktig del av vår utrustning är vår avancerade 9-färgsskrivare.

Vår 9-färgsskrivare är utformad för att ge högkvalitativa utskrifter med enastående färgprecision och noggrannhet. Den är kapabel att matcha upp till 98% av Pantone-skalan med möjlighet att skriva ut vitt bläck och metallic, vilket ger oss möjlighet att skapa färgrika och exakta representationer av dina designkoncept.

Vanliga frågor?

Hittar du inte vad du söker slår du bara oss en signal på 021-620 50

Hur lång tid tar det att applicera bildekor?

Vi sätter stor vikt vid att vara effektiva och minimera stilleståndstiden för dina fordon. För att uppnå detta förbereder vi oss noggrant innan produktion och montage påbörjas. Normal appliceringstid är ungefär 4 timmar.

Hur länge kommer bildekoren att hålla?

Hållbarheten för bildekoren kan variera beroende på flera faktorer, inklusive kvaliteten på materialet, väderförhållandena, exponeringen för solljus och hur väl dekoren underhålls. Generellt sett kan bildekorer av hög kvalitet förväntas hålla i flera år.

Kan jag ändra eller ta bort bildekoren i framtiden?

Om du vill ändra eller ta bort bildekoren rekommenderar vi att du låter oss göra det för att säkerställa att dekoren avlägsnas korrekt och utan att skada lacken.

Hur påverkar bildekor lacken på min bil?

Vi använder endast vinyl från ledande leverantörer och med certifierad applicering påveras inte lacken på din bil.

Vilka tillstånd eller tillståndskrav behöver jag för att ha bildekor?

I Sverige finns det vissa regler och krav som gäller för att ha bildekor på fordon. Här är några viktiga aspekter att vara medveten om:

1. Sikt och säkerhet: Bildekoren får inte hindra förarens sikt genom fordonets vindruta, sidorutor eller backspeglar. Det är viktigt att dekoren inte minskar förarens synlighet och därigenom påverkar trafiksäkerheten.

2. Registreringsplåtar: Dekoren får inte täcka eller göra det svårt att läsa av registreringsnumret på fordonet. Registreringsnumret bör vara tydligt synligt och läsbart enligt gällande regler.

3. Reflekterande ytor: Om dekoren innehåller reflekterande material eller färger kan det finnas specifika regler för användningen av dessa på fordon. Det är viktigt att följa eventuella begränsningar som gäller för reflekterande ytor.

Det är viktigt att komma ihåg att regler och krav kan variera beroende på lokala föreskrifter och fordonstyp. Vi hjälper dig att säkerställa så du följer rådande lagar och regler.