Inredningsfolie

Perfekt för Hotell, Fastighetsägare och Butiksägare

Att använda folie för att inreda eller ändra produkters färger och texturer är en kostnadseffektiv lösning. Istället för att behöva byta ut eller renovera hela produkter eller inredningar kan man helt enkelt applicera folie för att uppnå önskat utseende.

Foliera istället för att måla och renovera, slipp långa torktider!

PRÖVA OSS, VI ÄLSKAR UTMANINGAR!

Fastighetsfilm

Foliera fasad för att byta färg på hela eller delar av partier är en populär och effektiv metod för att förnya och förändra utseendet på byggnader.

Fönsterdekor

Att använda folie för att skapa trivsamma miljöer eller frosta rutor är en smart och praktisk lösning för att förbättra arbetsro och skapa en behaglig atmosfär i olika miljöer.

Klimatsmart

Klimatsmart och hållbar lösning som främjar återanvändning och minskar behovet av att slänga och köpa nytt.

Solfilm

Foliera fönster för att förbättra klimatet inne och vara energismart, en hållbar lösning för att optimera energieffektiviteten i byggnader.

Möbler

Att foliera ger nytt liv åt gamla möbler istället för att kasta dem och köpa nytt. Genom att använda folier med olika mönster och texturer kan du skapa en imponerande förvandling genom att förvandla ett gammalt träbord till ett marmorbord eller ge en plaststol utseendet av läder eller tyg.

Produkter

Genom att använda folieringsteknik har vi framgångsrikt gett kylar i dagligvaruhandeln ett nytt liv. Genom att skifta budskap och förnya kylens utseende kan vi återställa den till sitt ursprungliga skick för att den ska se ut som när den var ny.

Inspiration

En färg, flera färger eller mönster?

Visualisera

Allt börjar med en skiss för att skapa rätt intryck.

Kvalitetsmaterial

Vi använder endast material från ledande leverantörer.

Möjligheterna är oändliga!

En av de unika funktionerna hos Epson 9-färgsskrivare är deras förmåga att skriva ut med vitt bläck och metallic-färger. Detta öppnar upp möjligheten att skapa riktigt imponerande och fräna folieringar som sticker ut och ger en extra dimension.

Vanliga frågor?

Hittar du inte vad du söker slår du bara oss en signal på 021-620 50

Är inredningsfolie en permanent lösning eller kan det tas bort?

Inredningsfolie är generellt sett en lösning som kan tas bort vid behov, vilket ger flexibilitet och möjlighet att ändra eller uppdatera inredningen i framtiden.

Hur hållbart är inredningsfolie?

Hållbarheten för inredningsfolie varierar beroende på flera faktorer, inklusive kvaliteten på folien, typen av yta den appliceras på och hur väl den underhålls. Generellt sett kan inredningsfolie ha en livslängd på flera år om den appliceras korrekt och omvårdnad görs på rätt sätt.

Kan inredningsfolie appliceras på ojämna ytor?

Ja, inredningsfolie kan appliceras på vissa ojämna ytor, men det beror på graden av ojämnhet och typen av folie som används. Vissa folier är mer flexibla och kan anpassa sig bättre till ojämna ytor, medan andra är mer lämpliga för släta ytor.

Kan jag använda inredningsfolie i fuktiga eller våta områden, som badrum eller kök?

Ja, det finns vissa typer av inredningsfolie som är speciellt utformade för att vara vattentåliga och tåla fuktiga eller våta områden, som badrum eller kök. Dessa folier är konstruerade för att motstå fukt och ha en vattentät yta som förhindrar att vatten tränger in under folien och orsakar skador.

Hur rengör och underhåller jag inredningsfolie?

För att rengöra och underhålla inredningsfolie rekommenderas en mild rengöringslösning. Du kan exempelvis blanda en mild tvål eller diskmedel med varmt vatten för att skapa en rengöringslösning.